Marina Civera aposta pel Blau Atlantis per al seu espolí

0
136

Arriba el gran dia de Marina Civera i, amb ell, ix a la llum un dels secrets millor guardats del seu regnat.

Passades les huit de la vesprada, la Cort d’Honor de Marina Civera esperava a la jove a les portes del seu domicili per acompanyar-la en el dia de la seua Exaltació com a Fallera Major de València 2019. Molt emocionada, Marina ha sigut rebuda entre aplaudiments de la seua Cort i de totes les persones allí presents, que han pogut conéixer, en primícia, el color del seu espolí teixit per Vives i Marí: Blau Atlantis.

Posteriorment, Marina s’ha dirigit a l’Ajuntament de València on, Pere Fuset, President de Junta Central Fallera, i Rosángeles Valls, la seua mantenedora, l’esperaven per partir cap al Palau de la Música en un Rolls Royce Phantom III de l’any 1937. No obstant això, han sigut les dotze dones de la seua Cort d’Honor les que han arribat abans, per parelles, també en cotxes d’època.

Els vehicles han estat conduïts per membres de l’associació de cotxes de l’Antigor. Els models escollits per transportar a les components de la Cort d’Honor de Marina han sigut un Ford A. Sedan de color verd ennegrit (1930); un Citroën 11B, de color blau marí-daurat (1954); un Chevrolet Universal, de color granat (1930); un Studebaker President, de color blau marí (1927); un Pontiac Limousine, de color blanc (1933) i un Ford Model 48 V8, de color beix(1935).

Totes elles, juntament amb els assistents a l’exaltació, han esperat Marina Civera, que ha entrat al Palau per un corredor format per la seua Cort, mentre que els tabaleters i dolçainers interpretaven una peça musical en el seu honor.

Fotografies: Armando Romero.