Marta i Carla, proclamades Falleres Majors 2017 Del Regne

0
712

El dissabte, 19 de novembre, en el casal del Regne va tindre lloc la Proclamació de les Falleres Majors de la Falla del Regne 2017.

Van actuar com a presentadors de l’acte Blanca Plasència Sanchis i Pablo Cases Vilanova, que van començar cridant a l’escenari als presidents, el xiquet Nacho Ayllón Ferraro i Vicente Hèrcules Codes.

Tot seguit va ser el moment de la despedida de les Falleres Majors ixents, Reyes Osset Calatayud i Laura Ballester Mas, que es van dirigir emocionades a la seua comissió.

Finalment es va cridar les nostres representants per a les Falles de 2017, que van escoltar la lectura de l’acta del seu nomenament a càrrec de la secretària de la comissió, Ana Sanchis Plasència.

La Fallera Major Infantil, Carla Ayllón Ferraro, i la Fallera Major, Marta Guallart Noguera, van rebre de mans dels seus respectius presidents el diploma acreditatiu.

La benvinguda a la Fallera Major Infantil va anar a càrrec del seu cosí, Rafa Hèrcules Ferraro, mentres que la benvinguda a la Fallera Major va estar a càrrec de la seua germana, Cristina Guallart Noguera.

Les paraules del president, Vicente Hèrcules, van donar pas al fi de l’acte en la interpretació de l’Himne de la Comunitat Valenciana, que va posar la guinda.