Martina Núñez, Bellesa del Foc Infantil d’Alacant 2017

0
351

Una nit de “Somni” per a Martina que va veure complit el somni de representar a les Fogueres de Sant Joan 2017.

La xiqueta Martina Núñez Conca té 9 anys i pertany a la Foguera Alfonso El Sabio.

La xicoteta no va poder contenir les llàgrimes en escoltar el seu nom davant les més de 6.000 persones que es van congregar en la Plaça de Bous.

Martina estarà acompanyada en aquesta aventura de les seues sis dames d’honor: María Lloret Marhuenda, de la Foguera Pla-Metall; Celeste Meliá Ribera, de Pla del Bon Repós-La Goteta; Marina Soto Calero, de la Foguera La Marina; Alba Miñano Escolano, de la Foguera Esplanada; Paula Llorca Alarcón, de la Foguera Hernán Cortés; i Maya Jerez Gómez, de la Foguera Santa Isabel.

Les Fogueres de Sant Joan es renoven un any més amb l’elecció de les xicotetes representants de la festa.

A més, enguany l’elecció comptava amb una important novetat. El jurat compost per nou persones tenia la difícil tasca de decidir no solament a la Bellea del Foc sinó també a les seues sis dames d’honor.

La Bellea del Foc 2016, Adriana Nicolás, i les seues dames d’honor van dir adéu posant en peus al públic que les va acomiadar amb un sonor aplaudiment. Abans, mostraven als festers tot el seu amor i desitjos de pau amb un vídeo gravat en el qual cantaven «Imagine» de John Lennon.

Els efectes de llum i sobretot el muntatge audiovisual en el qual va haver-hi diversos videoclips van ser una de les novetats de la nit.

Fotografies de Simarro Fotografia per a la Federació de Fogueres