Més de 1.000 festers donen la benvinguda al Nadal

0
288

Un any més, els Salons Joan XXIII van rebre a foguerers i barraquers per a celebrar el tradicional sopar de Fogueres en Nadal organitzada per la Federació dels Fogueres de Sant Joan.strong>

Els festers es van tornar a retrobar per a donar la benvinguda a les festes nadalenques en aquest sopar de germanor. L’acte va començar amb les fotografies davant el photocall de tots els assistents que després de posar davant els mitjans de comunicació i els fotògrafs, van passar als salons per a prendre seient i rebre, com és habitual, a les representants adultes.
La bellesa del foc d’Alacant, Aleida González i els dames d’honor, Eugenia Vicedo, Trinidad Alonso, Beatriz Postigo, Carmen Ortega, Marta Ponce i Sandra Sánchez van inaugurar aquest acte nadalenc amb la tradicional entrada oficial als salons; allí els esperaven els festers, l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala; José Ramón González, regidor de Festes i el president de la Federació dels Fogueres de Sant Joan, Manolo Jiménez.
A més de foguerers i barraquers, a l’acte no va faltar el Gremi d’Artistes d’Alacant; representants de la Policia Local; Presidents de la Comissió Gestora; indumentaristas oficials i empreses col·laboradores dels belleses del foc d’Alacant i els seues dames d’honor; a més de patrocinadors dels **Fogueres de Sant Joan.
El president de la Federació es va encarregar d’obrir els torns de paraula, seguit de l’Alcalde de la ciutat i la bellesa del foc d’ Alacant que va tancar els parlaments desitjant a tots unes bones festes i un feliç any 2019.

Imatges cedides per Reme Fotògrafes