La falla Duc de Gaeta us convida a gaudir del seu “Màgic Nadal”

0
5

El Casal del Duc acollirà dissabte que ve un dels plats forts del seu programa nadalenc que, amb el lema de “Nadal al Duc”, està fent-nos gaudir d’una trentena d’activitats relacionades amb aquesta familiar i entranyable època de l’any.
D’on ve el Nadal? A partir d’aquesta senzilla pregunta una xiqueta realitzarà un màgic viatge per la festivitat més bonica i entranyable en ‘Màgic Nadal’, suite nadalenca per a narrador, cor mixt i dos pianos, amb música d’Hugo Chinesta i textos de Manuel Andrés Zarapico, responsables també de la fantasia simfònica per a banda, cor i narrador titulada ‘Els tres reis mags’.
Dissabte que ve dia 29 de desembre, en el nou “Casal del DUC” de la Falla Duc de Gaeta-Pobla deFarnals, la Coral Inesina de Benigànim i la Coral Sagrada Família de Gandia, els pianistes Christian Antonio Esteve Zinsser i Telmo Gadea Boix, amb la narració de Manuel Andrés Zarapico, i tots sota la direcció d’Hugo Chinesta, estrenaran aquesta peça que se suma a l’imaginari musical nadalenc.
Un gran espectacle, amb quasi 40 veus en directe, que inundaran de màgic nadal els cors de quants tinguem el plaer de gaudir-ho.
El Nadal més màgic ens arriba de la mà d’Hugo Chinesta i la cita és dissabte que ve, 29 de Desembre, a les 20.00 h en el Casal del Duc, C/ Pobla de Farnals, 60 baix