Més de 50 Falleres Majors de València es reuneixen sota la Geperudeta

0
412

Més de 50 Falleres Majors de València i Falleres Majors Infantils de València han realitzat un peregrinació a la Basílica de la Verge dels Desemparats. Un acte per a guanyar el jubileu de l’Any Sant Marià del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu.

En la celebració han participat les actuals Fallera Major i Major Infantil de València de 2023, Laura Mengó i Paula Nieto. També més de 50 representants de les festes josefinas, majors i infantils, de les últimes dècades.

Com a regal conjunt de totes elles a la Mare de Déu, li han lliurat una còpia de la “Joia”, peça artesana d’orfebreria que reben en l’Exaltació. Les falleres han realitzat la “ruta urbana mariana” de peregrinació. Han començat el recorregut en la seu de Sant Carles Borromeo de la Universitat Catòlica de València (UCV). Després han seguit pels Jardins de l’Hospital, fins a la Basílica, passant per la Capella del Capitulet, Plaza de la Mercè i Porta dels Apòstols de la Catedral.

I durant la celebració, les Falleres Majors participants li ha oferit una rosa a la Verge. A més, han lliurat un donatiu conjunt per a la Corona de Caridad, que la Basílica destinarà a la seua obra social que ajuda a la Fundació MAIDES.