La imatge pelegrina de la Mare de Déu visita este cap de setmana Sagunt després de 25 anys

0
347

Ha sigut rebuda amb un castell de focs artificials en la parròquia de la Mare de Déu del Bon Succés

La imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats visita este cap de setmana la parròquia de la Mare de Déu del Bon Succés, de Sagunt, amb motiu del 25 aniversari de la seua última visita a la localitat valenciana.

La imatge ha sigut rebuda amb salves, dolçaina i tabalet en la Plaça Major el passat viernes, on va ser traslladada al parc Terraet de la Glorieta, on va tindre lloc una missa de campanya presidida pel vicari general de la diòcesi de València, Vicente Fontestad, ha indicat el rector de la Mare de Déu del Bon Succés, Josep Martínez.

Al finalitzar la missa, la imatge va ser portada a la parròquia de la Mare de Déu del Bon Succés on va ser rebuda amb un castell de focs artificials després de recórrer uns quants carrers de la localitat. A la nit la parròquia va acollir una vigília diocesana de l’Adoració Nocturna seguida per l’Exposició del Santíssim i el rés del Rosario.

Hui dissabte, tindrà lloc una missa en la parròquia, a les 11 hores, amb l’administració del sagrament de la unció a malalts i majors. A la vesprada, a les 17 hores, després de la celebració d’una missa donarà començament la processó general de la imatge de la Mare de Déu pelegrina, acompanyada per la Lira Saguntina, des de la parròquia fins al Convent de les Servites, on romandrà tota la nit.

Igualment, en el convent tindrà lloc una ofrena floral a la Mare de Déu, i arreplega d’aliments i roba, a benefici de Cáritas.

Així mateix, la imatge de la Mare de Déu presidirà el Rosario de l’Aurora, el diumenge a primera hora, i durant el matí se celebrarà el “passar de xiquets i xiquetes pel seu manto, abans i després de missa general en la parròquia, a les 11 hores”. A la vesprada, a les 18 hores, la imatge serà traslladada a la parròquia del Salvador des d’on partirà, una hora després, camí a València.

A més, la imatge de la Mare de Déu dels Desemparats està previst que visite el pròxim mes de juliol la parròquia de Santa Anna, en la localitat alacantina de Castell de Castells, pertanyent a la diòcesi de València; i la de la Mare de Déu de l’Assumpció i Sant Josep, a Carlet, en el mes d’octubre. (AVAN)