Miguel Hache i “El xicotet príncep” en el Cercle de Belles Arts de València La mostra arreplega unes 20 obres

0
158

L’artista Miguel Hache, inaugurarà el divendres 16 de febrer en el Cercle de Belles Arts de València una exposició que arreplega les il•lustracions i esbossos de la falla municipal i del llibre “El xicotet príncep”.

“El xicotet príncep”, coincideix amb 75 aniversari de la famosa obra literària de Saint-Exupery , i es el titol que dóna nom a la falla infantil del 2018 en la plaça de l’Ajuntament de València.

Aquesta exposició és un projecte comisariado per Aureli Domènech i David Pons dels que agafem les seues paraules.

”El Xicotet Príncep és un llibre per a grans i menuts. Per als adults que pensen que han crescut i veuen el món per damunt del muscle, i per als que encara veuen boes que traguen elefants. Fins i tot, un llibre per a aquells que ja no hi veuen les boes i sols tenen ulls per fixar-se en els barrets. Un text que dóna un aire diferent i que cal llegir per tindre ben present el xiquet que tots som, i que mai deuria d’abandonar-nos perquè, al cap i a la fi, la infantesa és un estat emocional que si ens deixa ens aboca al no-res.”

La mostra arreplega unes 20 obres en les quals ha treballat en els últims mesos. També exhibirà ninots i creacions d’anys anteriors.

És important destacar que l’any 2016 Miguel Hache va rebre el premi del Cercle de Belles Arts a la falla infantil més artística.

Miguel Hache (València 1984), ha estudiat Belles Arts en la Universitat Politècnica de València, la Universitat de Barcelona i la UNAM a Mèxic.

En la seua trajectòria professional, ha participat en més de 20 exposicions col•lectives, 3 individuals; i li han sigut atorgats 8 primers guardons.

L’exposició estarà oberta fins al 30 de març en la sala En Blanc en la seu del Cercle al carrer Maldonado.