Mistral – Murta confia en Xavi Herrero per a les Falles 2018

0
727

Xavier Herrero signa amb la històrica falla Federico Mistral – Murta per a tornar a la senda del premi

L’artista faller Xavier Herrero va signar aquesta setmana el contracte per a realitzar el monument a la històrica falla Federico Mistral – Murta de València, una de les comissions amb més història de la ciutat.

Després de dos anys en la secció Especial de Junta Central Fallera de València, el nou equip ha decidit descartar competir amb els millors per a tornar a la senda dels èxits que ha marcat la seua recent història.

De fet, La Murta comptava amb el privilegi de ser, després de Na Jordana i El Pilar, la comissió que més anys seguits portava collint premis: 40 anys d’èxits consecutius.

Ara, la nova directiva, encapçalada per José Francisco Serrano, aposta per Xavier Herrero per a recuperar la il·lusió en una secció modesta que li permeta tornar a ser un referent de les Falles de València.

“En aquesta plaça han passat alguns dels millors artistes de la nostra falla i és un honor ser el responsable de retornar a la Murta al lloc que li correspon en la història de les Falles”, va explicar Herrero.

“Anem a tractar de donar una alegria als seus integrants amb un treball sincer i replet d’il·lusió que els permeta sumar un nou guardó a la seua dilatada història”, va concloure l’artista de Xàtiva.