Moros i Cristians del Cap i Casal nomenen als representants 2018

0
270

El passat dia 21 d’abril va tenir lloc l’acte de renovació de càrrecs en els Festes de Moros i Cristians del Cap i Casal que organitza la Federació València de Moros i Cristians. Després d’un sopar estupend, en el casal de la falla “Telefònica”, seu de la comparsa mora i cristiana “Baixada de Sant Francesc”, es va celebrar un senzill acte de relleu en els càrrecs de representació honorífica de la Federació, és a dir, la Padrina, el Capità Cristiano i el Capità Moro. Així que Alicia Moreno (FMV 2016) va cedir el testimoni a Raquel Alario (FMV 2017). Alicia va tenir unes paraules molt afectuoses d’agraïment i Raquel es va mostrar molt il·lusionada, després d’haver debutat, en companyia de les seues Huríes, en l’Entrada de Alforins, celebrada el passat mes de Març…

Francisco Esteve, de la comparsa Omeyas i Capità Moro fins a ahir, s’acomiadava també emocionat, el mateix que Joaquín Benavent, de Meu Cid, Capità Cristiano en 2017. Els dos van confessar sentir-se una mica tristos pel comiat, perquè havia sigut un any estupend i inoblidable.

La capitania cristiana l’ostenta, des d’ahir, la comparsa “Cavallers del Tossal”, que estarà representada per Vicente Roig. Vicente, en el seu sisè any com a president d’aquesta Federació, veu així un somni complit, amb el suport de la seua Comparsa. I José Manuel Nieto, de la comparsa Tuareg, és el nou Capità Moro i també es va mostrar, juntament amb els seus companys de comparsa, entusiasmat davant tots els actes que s’aveïnen i que culminaran el pròxim 9 d’octubre.

La festa de Moros i Cristians s’havia convertit en una de les cinc amb major participació en aquesta València nostra.