Naix la campanya “Portem la flama”

0
202

Mininot, la botiga online de ninots i mini ninots de falla, posa en marxa “Portem la flama”. Una campanya de divulgació i conscienciació en suport al sector de la indumentària valenciana i les comissions falleres amb l’objectiu d’ajudar a difondre la complicada situació que estan patint a conseqüència de la pandèmia. A més, cerquen destinar fons amb la venda d’un ninot creat per a la campanya. I és ara, en el mes en què hauríem d’estar celebrant nostres benvolgudes Falles, quan la campanya pren forma.

“Sentiment faller” és el nom d’aquest ninot creat per l’artista faller Juanjo Salom que representa una fallereta oferint la crida a nostra volguda Geperudeta com a prec i pregària perquè acabe com més prompte millor aquesta pandèmia que tant malament està fent a tot el sector faller. Part dels fons recaptats en la campanya es destinaran a les comissions falleres i botigues d’indumentària que participen.

Totes les comissions falleres i botigues d’indumentària fallera que s’adherisquen a aquesta iniciativa, rebran un codi personalitzat sense cap cost perquè el difonguen entre tots els seus contactes. Aquest codi servirà per a comptabilitzar cada venda i haurà d’utilitzar-se en el moment de la compra de la fallereta “Sentiment Faller” a través de la seua pàgina web.

El codi portarà a més un descompte de 10€. En finalitzar la campanya, es farà recompte dels codis i es comptabilitzaran els fons recaptats amb cada codi per a destinar a cada comissió i botiga que haja participat.

La fallereta “Sentiment Faller” compta amb dues versions. Una amb peanya i estendard personalitzat amb l’escut de la comissió fallera o logotip de la botiga d’indumentària, i una altra versió sense peanya i sense estendard. La mesura en tots dos casos és de 18 cm d’altura (sense comptar la peanya).

El preu de la fallereta sense peanya és de 125€ (amb iva ja inclòs) i el preu de la fallereta amb peanya i estendard personalitzat, és de 135€ (amb iva inclòs). En tots dos casos, la fallereta portarà una llum led dins de la flama que porta entre les mans.

Totes les persones que hagen participat comprant una fallereta en qualsevol de les dues versions (amb o sense peanya) utilitzant un codi de botiga o comissió durant el temps que dura la campanya, entraran en el sorteig d’una versió de la mateixa fallereta de 45cm d’alt valorada en 300€ i que portarà un vestit de fallera personalitzat.

El sorteig es realitzarà el dia 19 de març i la fallereta serà lliurada una vegada s’haja plasmat el disseny del vestit triat pel guanyador o la guanyadora. Per part seua, una vegada finalitze la campanya, els codis descompte no tindran efecte.