Náquera – Lauri Volpi es bolca amb Erik

0
679

Des de la Delegació d’Obra Social de la Falla Náquera – Lauri Volpi informan de la posada en marxa d’un dels seus projectes per a enguany, enquadrat dins de la Campanya Anual “ARA MES QUE MAI-AMQM”.

En esta ocasió col·laboraran amb ERIK, un xiquet de Turís que va nàixer prematur, la qual cosa li va provocar diversos problemes. La comissió porta diversos anys col·laborant amb ERIK, ajudant a millorar la seua qualitat de vida perquè puga continuar rebent qualsevol tipus de teràpia o tècnica que li ajude a millorar.

La Campanya consistirà en la venda d’uns bitllets d’Euromilió que durant els mesos de Novembre i Desembre participaran en els sortejos de dimarts i divendres.

El preu del bitllet serà de 5EUR i amb ell es participarà en 17 sortejos. Punt de venda, la seu social de la comissió sítia en el carrer Lauri Volpi núm. 24 i en el VII MERCAT MEDIEVAL SOLIDARI, que se celebrarà durant els dies 15 i 16 d’octubre.

Els bitllets els tindran a la venda la Delegació d’Obra Social i estaran disponibles fins al 28 d’octubre. Tot allò que s’ha recaptat per la venda dels bitllets serà per a ERIK.

Més informació:

www.fallanaqueralaurivolpi.es
obrasocial@fallanaqueralaurivolpi.es
Facebook: Falla Naquera Lauri Volpi
#aramesquemai
@fallalaurivolpi