Natalia Collazos ja és la reina infantil de Castelló 2019

0
845

Daniela Gómez estuvo presente en el día de la imposición de su banda

Daniela Gómez va estar present en el dia de la imposició de la seua banda

La Fallera Major Infantil de València, Daniela Gómez, va acompanyar a la reina infantil de Castelló 2019, Natalia Collazos Rovira, en un dels seus dies més especials. Es tracta de l’acte en el qual se li imposava la banda que l’acredita com a reina de tots els xiquets de Castelló, el passat 14 de setembre. La Magdalena 2019 ha iniciat així el seu compte enrere.

Natalia Collazos, la qual va ser triada com a reina infantil de Castelló, va eixir a mitja vesprada del seu domicili vestida ja amb el vestit típic per dirigir-se cap l’ajuntament de la ciutat, on va rebre el primer dels homenatges del dia. Allà també es va fer entrega de les insígnies corresponents als membres de la junta de festes de Castelló.

Una vegada finalitzat este primer pas, la reina infantil i la seua cort d’honor, juntament amb totes les madrines de les dèneu gaiates de la ciutat, van desfilar en comitiva fins al Teatre Principal, on les estaven esperant Daniela Gómez i la bellesa del foc infantil de Alacant 2018, Andrea del Caño. Elles dues també van saludar des de la llotja una vegada començat l’acte quan se’ls va nomenar des de l’escenari.

Van anar passant per l’escenari els presidents infantils, als quals l’alcaldessa va lliurar un pergamí i una insígnia; les madrines infantils, als que se’ls va imposar la banda i se’ls va lliurar un ram de flors i, finalment, les màximes representants actuals: la reina infantil i la seua cort d’honor.

Natalia Collazos va fer acte de presència a l’escenari entre aplaudiments emocionats de tots els presents. Una vegada dalt, Pau Olaria, el que va ser el seu president infantil de la gaiata amb ella, va ser el responsable de col·locar el tradicional coixí i Amparo Marco, l’alcaldessa de la ciutat, ho feia amb la banda que la converteix en reina infantil de Castelló per a l’any 2019. La banda sonora del moment va ser l’obra “Matilde Salvador”, interpretada per la banda Municipal de Castelló. Per finalitzar este emotiu dia, es va celebrar un sopar informal al qual, per descomptat, va assistir Daniela Gómez.

Fotografies: Armando Romero