Primer cap de setmana de proves amb les candidates a Corts d’Honor i Fallera Majors de València

0
440

A pocs dies de la nit de la Fonteta continuen les activitats amb el jurat

Cada vegada queda menys per a conèixer a les futures Falleres Majors de València i a les seues Corts d’Honor. Per això, les 146 candidates s’enfronten aquests dies a diferents proves que donen al jurat la possibilitat de conèixer-les de prop i poder així perfilar la seua elecció.

Aquest cap de setmana el procés de selecció s’ha donat cita en dos escenaris diferents. D’una banda, les 73 xiques que opten a Falleres Majors de València i Cort d’Honor es van reunir el diumenge en l’edifici Veles e Vents de la Marina de València on van desfilar vestides de valencianes i van passejar pels seus voltants. A més, per la vesprada van tenir una prova d’expressió oral perquè el jurat valorara la seua manera de parlar en públic.

Per la seua banda, les 73 xiquetes candidates a Falleres Majors Infantils de València i a la seua Cort d’Honor es van congregar el dissabte en la Sala Canal, on també van desfilar vestides de valencianes davant del jurat. A més, van finalitzar la trobada amb un menjar i un temps de convivència entre totes.

Però aquesta no ha sigut la primera presa de contacte entre el jurat i les preseleccionades, sinó que dijous passat 13 el Saló de Plens de la Junta Central Fallera va acollir la presentació oficial del jurat a les candidates, per part del president i Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

Posteriorment, joves i xicotetes van posar amb els seus millors somriures per a la foto de grup en les escales del Palau dels Arts Reina Sofia. Un primer pas en aquest camí de nervis i il·lusió que les condueix a la Fonteta, on dissabte que ve 29 ja es coneixerà a les components de les Corts d’Honor.

Molta sort a totes!

Fotografies: Aramando Romero.