Nominació de les Falleres Majors de les Falleres Moyeres Torrent 2020

0
124

Dissabte passat 13 de juliol es va celebrar l’acte de Nominació de les quals seran les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt en 2020, Sandra Ordiñaga i Aitana González, i les seues corts d’honor

L’acte, que va tindre lloc a la Casa de Cultura de Port de Sagunt, va estar presidit per les actuals Falleres Majors de Sagunt, Paula Marrón i Inés Miret, acompanyades pel President Executiu de Federació, Jaime Gil, el Vicepresident Paco Giménez, l’Alcalde de Sagunt, Darío Moreno, la regidora de l’Ajuntament de Sagunt, Mª Asunción Moll i les respectives corts d’honor.

Sandra Ordiñaga, de la Falla Mare Nostrum, i Aitana González, d’Eduardo Merello, van ser triades Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt per al 2020 el passat 29 de juny i aquest dissabte, amb l’acte de nominació, van ser presentades oficialment davant del món faller saguntí.

També va ser el moment de conéixer a les 12 falleres que acompanyaran a Sandra i Aitana durant el seu regnat, formant les seues corts d’honor, 6 majors i 6 infantils. La cort de Sandra la formaran, Mª Jesús Iserte i Sánchez (Eduardo Merello), Rosana Casado i Paul (La Marina), Patricia Holgado i Ortizá (La Vila), Begoña Martínez i Marín (Mare Nostrum), Laura Campoy i Ordiñaga (Eduardo Merello) i Ángela Sánchez i Vidal (La Palmereta).

Quant a la Cort d’Honor d’Aitana la formaran Iciar Parra i Domingo (Plaza Rodrigo), Nerea Pérez i García (Els Vents), Miriam Sierra i Asensi (El Tabalet), Erika Costa i Bellver (Doctor Palos), Yaiza Camacho i Baeza (Luis Cendoya) i Noa Mateo i Molina (Vila de Faura).

Després del lliurament dels quadres amb les seues actes d’elecció per part de Paula i Inés, tant el president de Federació, Jaime Gil, com l’Alcalde de Sagunt, Darío Moreno, van dirigir unes paraules a les futures falleres majors de Sagunt, desitjant-los el millor per a un any tan especial que inicien.

Després del tancament de l’acte amb els himnes de Sagunt i València, els familiars, amics i representants de les diferents comissions es van traslladar al restaurant El Celler per a compartir el tradicional sopar de Nominació.