OFICIAL: Tornen les Falles a València del 31 d’agost al 5 de setembre

0
460

La celebració de les Falles 2021 és un dels temes més comentats per la ciutadania valenciana. Fins al moment, Sanitat havia revelat la data triada: setembre 2021. A això s’ha afegit que els dies triats són de l’1 al 5 d’aquest mes. No obstant això, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha explicat aquest dilluns que la festa se celebrarà sempre que els valencians estiguen immunitzats.

En aquest sentit, el socialista ha expressat que confia que al setembre estiga vacunada el 70% de la població. D’aquesta forma, es puguen celebrar les Falles i altres festes patronals o locals. Malgrat això, el president ha advertit, en declaracions arreplegades per Efe, que «mai seran com les coneixem».

Puig ha avançat que la seua prioritat és «garantir la seguretat de les persones». «Estem superant la pandèmia però encara hi ha contagis i ingressos», ha explicat el cap del Consell.

El president també ha aprofitat l’ocasió per a posar l’accent en les bones dades que presenta la Comunitat. «Estem en un bon moment amb menys de 200 persones hospitalitzades, una xifra que no teníem des de principis d’agost de l’any passat». No obstant això, Puig ha explicat que, malgrat això, «hem de continuar sent prudents».

Com seran les Falles 2021?

Sanitat i el món faller s’han reunit aquesta vesprada per a avançar en la celebració de la festa. Durant la trobada, Conselleria ha donat la seua proposta i ha detallat la forma en la qual es podran celebrar les Falles. Entre els actes dels quals podran gaudir els fallers estaran la plantà, la cremà, ofrena de flors i concurs de falles.