La Falla L´ Eliana-Cid arreplegarà pèl per al projecte Monyos Roses

0
123

La Falla L’Eliana-Cid de Mislata realitzarà l’acte de recollida de pèl de la campanya de trosses roses, a Falla Mont de Pietat de Xirivella l’acte serà el proximo diumenge 10 de juny de 11h A 17h en el passeig José Mir Pallardo de Mislata.
Les activitats programades per a aquest dia són una sessió de tall de pèl solidari, a càrrec de peluquer@s solidari@s del municipi de Mislata que treballen com a voluntaris. Aquestes donacions de pèl aniran destinades a l’Associació “Mechones Solidaris”, encarregada de fer perruques oncològiques destinades a persones que pateixen càncer. Totes aquelles persones interessades que aporten un donatiu de 5€ es podran tallar el pèl i alhora col·laborar perquè el seu pèl es convertisca en perruques oncològiques. A més, també arreplegarem perruques ja confeccionades i seran donades al banc de pròtesi de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.
També s’arreplegaran les 29 caixes que la Falla L’Eliana-Cid ha distribuït entre falles, associacions, entitats, comerços i empreses col·laboradores per a arreplegar pèl i malles, en les seues respectives seus.
Així mateix, en la jornada solidària, VIU MODA CONTRA EL CÀNCER instal·larà un stand de venda de roba feta per dones afectades per càncer de mama, la Falla farà una paella solidària, música en directe, així com activitats per a xiquets i un stand de venda de mocadors i ventalls solidaris de Trosses Roses.
Amb sol 6 malles es pot fabricar una perruca oncològica personalitzada, el valor de la qual de mercat actual supera en molts casos els 1000€.
Açò suposa una repercussió no solament econòmica, ja que el cost de les perruques oncològiques quedaria en 300€ i seria gratuïta per a les persones amb escassos recursos econòmics, sinó també i sobretot una meta solidària per la qual moltes persones podran aconseguir aquestes perruques
La Falla L’Eliana-Cid i la Falla Mont de Pietat consideren de vital importància el suport dels mitjans de comunicació perquè ens ajudeu a difondre aquesta campanya, després de celebrar que les Falles són Patrimoni Immaterial de la Humanitat, les falles ens reivindiquem també com a associacions culturals que a més de fer festa sabem ser solidàries i estar prop de les persones amb problemes.