Paco Pellicer, nou Mestre Major del Gremi Artesà d’Artistes Fallers de València

0
449

Paco Pellicer Brell es converteix en el nou Mestre Major del Gremi Artesà d’Artistes Fallers de València. Amb ell, s’inicia el XX mandat de la institució, després de l’etapa de José Ramón Espuig (2013-2020).

El Gremi es felicita per l’elevat índex de participació en les recents eleccions a la seua Junta Directiva. El fet que s’haja convocat prop del 80 % dels agremiats i de les agremiades, dóna compte de Ia situació excepcional que estem vivint i de la implicació del col·lectiu.

Arrel els resultats fets públics divendres, els dos candidats entenen que s’ha de fer un exercici d’unitat i integració, per a conseguir que Ia nova Directiva tinga el major suport possible.

Com a mostra d’eixa voluntat, les dos candidatures han acordat que es constitueixca una Junta Directiva encapçalada per Paco Pellicer Brell i que estiga formada per membres dels dos equips. Així mateix, cal agrair Ia decisió presa per Vicente Julián García Pastor de treballar de manera activa per a conseguir eixa integració, encara que ho fara des de fora de Ia Directiva.

El resultat d’este acord ha de ser una Junta forta i representativa que responga a les exigéncies plantejades pels agremiats i per les agreamiades, manifestades en eixa elevada participació, com també tenir capacitat d’afrontar amb fermesa tots els reptes que pertoquen a la professió autòctona a partir d’ara, més en auqests temps tan díficils.