Paterna exalta a Yaiza Villalón i María Gimeno com les seues Falleres Majors de 2020

0
186

Paterna ha celebrat aquest cap de setmana la presentació i exaltació de les Falleres Majors de la ciutat, màximes representants de les festes josefines durant el 2020.

La regidora portaveu, Paqui Periche va ser la Mantenidora en la gala d’exaltació de Yaiza Villalón com a Fallera Major i la seua Cort d’Honor, formada per Carime Verdejo García, María Pilar López Ramos i Ana Belén Biscaí Hernández.

Per part seua, el dissabte va ser el torn de la presentació de la Fallera Major Infantil, María Gimeno García, que va tenir al jove faller Andoni Soriano, de la comissió Duc de Gaeta de València com a mantenidor, al costat de la seua Cort d’Honor formada per Aitana Cano Romero, Claudia Valero Belda, Desireé Barroso Latorre, Lucía Claudio Baviera, Vera Agustí Ramírez, Paula Subiela Tormo, Sara Ruiz González i Inma Marqués León.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo juntament amb el president de Junta Local Fallera de Paterna, Goyo Buendía van ser els encarregats d’imposar la banda i les insígnies d’or a les falleres majors en uns actes carregats d’emotivitat i de sentiment.

A més, el primer edil va aprofitar el seu discurs per a traslladar tant a Yaiza com a María l’afecte i l’afecte de tot el poble de Paterna i per a agrair a Junta Local Fallera el seu compromís amb la tradició i la cultura fallera a la ciutat”.