Pirotècnia Mediterrani ha sorprès en la II mascletà

0
442

Un tret amb molt bona visibilitat pels efectes digitals de 360 graus. Han sorprès amb quatre parts aèries i cinc parts terrestres amb un potent terratrèmol final que ha tingut sis fases eixordadores.strong>

Aquest dissabte ha disparat la mascletà Pirotècnia Mediterrani, amb una perfecta combinació de tradició i potència. A més, tots els assistents de la plaça de l’Ajuntament han tingut una bona visibilitat perquè s’ha disparat amb efectes digitals de 360 graus.

El tret ha començat amb quatre parts aèries i cinc parts terrestres amb un potent terratrèmol final que ha tingut sis fases eixordadores. Per a acabar, el cel ha mostrat una combinació aèria que ha sorprès en aquest primer dissabte de mascletà amb 30 graus de temperatura.

La ministra de Treball, Magdalena Valerio, ha gaudit del tret entre les autoritats que han tingut primera línia al balcó de l’Ajuntament. Demà dispara en la “Catedral de la Pólvora” pirotècnia Alpujarreña. Els pròxims a exhibir-se en la plaça seran *Pirotècnia Saragossana, **Pirotècnia Nadal-Martí, Pirotècnia Pibierzo, Pirotècnia Gironina i Pirotècnia Martí.