Marina Civera, FMV 2019, rep un vestit complet del Gremi Artesà de Sastres i Modistes CV

0
262

Junta de Govern i el Mestre Major del Gremi, Fran Tochena, van fer lliurament dissabte passat a la vesprada a la Fallera Major de València 2019, Marina Civera, d’un conjunt complet d’indumentària valenciana en un acte protocol·lari dut a terme en la seu de la institució en l’Av. María Cristina de València.
Tochena ha agraït a Junta Central Fallera i Marina Civera el tracte i entusiasme rebut per part d’aquesta iniciativa al mateix temps que feia el propi amb les signatures que han col·laborat cedint el material així com el propi Gremi.
Per part seua, la professora d’indumentària tradicional i directora del projecte Dª. Rosa Sanchis ha explicat als assistents la confecció d’aquest, realitzada des del desembre passat pels Estudiants de l’Escola, i seguint els cànons de la vestimenta tradicional valenciana.
Teixit de la signatura Sedicastrong> amb gipó coordinat i colors de guardapiés. Mocador i davantal de Artesania Viana strong>a brodades sobre muselina de cotó amb or antique. Mocador, davantal i guardapiés sobre reproducció antiga. Gipó segle XVIII rematat amb cloïsses en encallat clàssic. Guardapiés rematat amb una randa de bolillo daurat.

Amanisc de la signatura Dalmau Taller d’Orfebreria llautó acabat en bronze amb ametistes de Swarovski perles cultivades en aigua dolça.

Per la seua part Taller Flor d’Aiguastrong> aporta una pinta trencà de reproducció del XVIII en acabat a joc amb amanisc. Sabata de Solepiel strong>a joc amb teixit del gipó. Mitjanes de L’Ú i Dos Indumentària Valenciana, cancan de la signatura Margarita Vercher Cancanesstrong> i Sinagües.

A l’acte van assistir els representants de les signatures col·laboradores a més de membres de la Junta de Govern del Gremi i els estudiants que han dut a terme el vestit complet.

Marina Civera va estrenar oficialment aquest regal amb el qual el Gremi l’homenatja aqueixa mateixa vesprada en el Palau de Congressos de València, durant la Gala de la Cultura 2019 de JCF.