Presentació de “Microteatre al casal”

0
289

Es van representar en directe dues de les obres per la Companyia Estable de Teatre Faller

Este dijous 10 de gener a les 19:00 va tindre lloc al Saló de Plens de Junta Central Fallera la presentació del projecte de “Microteatre al casal”. A l’acte van assistir la Fallera Major de València 2019, Marina Civera, amb la seua Cort d’Honor. També van acudir el secretari general de Junta Central Fallera, Ramon Estellés, la vicepresidenta de Cultura, Inma Guerrero i un gran número de membres de les comissions falleres. A més, els assistents van poder gaudir de la representació en directe de de dues de les obres: “L’ascensor” de Rocío Alzueta i “Un favor enorme” de Ximo Hernández, ambdues a càrrec de la companyia Estable.

Les comissions que sol·liciten representar algunes d’estes obres només tenen que enviar un mail a cultura@fallas.com indicant dia i hora de la representació (No hi ha data límit. Dependrà de la demanda i la disponibilitat dels actors i actrius) i les obres que volen escollir, sempre dins d’un mínim de dos i un màxim de cinc.L’activitat és totalment gratuïta, només caldrà invitar a sopar a la companyia i fer-se càrrec de les mínimes despeses del muntatge.

Cal recordar que estes obres formen part de les guanyadores dels concursos literaris de JCF. No espereu més i trieu les vostres!

Fotografies: Fotofilmax