La Fallera Major de València ballarà dos vegades en la dansà

0
450

Raquel Alario ballarà la dansà a la Verge divendres i dissabte.

Els canvis produïts per l’actual govern respecte a la dansà a la Mare de Déu han produït revolada en el sector faller i folklórico.

En dos setmanes, un any més, es realitzarà la dansà a la Mare de Déu dels Desemparats i per primera vegada en la història la Fallera Major de València ballarà dos vegades: una sola i una altra acompanyada de la seua Cort d’Honor.

Un fet poc intel·ligible per al món faller ja que està acostumat a veure ballar a la Fallera Major de València, com a màxim exponent del món faller, la nit del dissabte junt amb les senyoretes que formen la seua Cort d’Honor. No obstant això, enguany, per primera vegada, podrem veure Raquel Alario ballant sense la seua Cort d’Honor el divendres.

Dos cites per a la Fallera Major de València

Pareix que este nou canvi que es produïx a última hora, després d’anunciar des del propi consistori fa unes setmanes que per primera vegada es realitzarien quatre dansaes, es deu a un ajust de la programació en l’agenda.

El divendres les comissions de falla prendran la Plaça de la Mare de Déu, comptant amb la Fallera Major de València entre les persones participants en la dansà; el dissabte al matí serà el torn dels més jóvens acompanyats de la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d’Honor, el dissabte a la vesprada agafaran el testimoni els pobles, a pesar de la falta d’èxit en les inscripcions, i a la nit la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor seran les protagonistes junt amb els grups de dansà.