Presentació del Llibre Faller Oficial de les Falles 2020

0
454
Foto: Armando Romero

Un any més el Llibre Faller Oficial és el millor avís de què les Falles estan molt prop. Per això, la vesprada del divendres 7 de febrer va ser la triada per presentar a les falleres, fallers i societat en general, aquesta nova edició, que ha estat dirigida en tot moment per la Vicepresidenta de JCF Pepa Gómez i el seu equip de la Delegació de Publicacions encapçalat per la Delegada Mar Piquer.

Com a novetat, cal destacar la creació d’unes memòries USB en versió exclusiva que guarden el Llibre Faller en versió digital, per aconseguir que les Falles estiguen a l’avantguarda en l’ús de les noves tecnologies.

Aquest Llibre Faller, amb unes 400 pàgines aproximadament, compta amb diferents apartats, com la composició de JCF; les FFMMV i Corts d’Honor; una ressenya de la trajectòria fallera de membres de la casa gran i d’Artistes Fallers; el monogràfic “les dones de la festa”, per destacar i reconéixer la tasca de totes les dones pioneres en el mon festiu de les Falles; la relació de totes les comissions de falla censades en JCF; la memòria de les delegacions; les Falles a l’estranger; les Juntes Locals Falleres; Indumentaristes; i patrocinadors.