Primera cabalgata fallera a Sagunt

0
331

Dissabte passat 22 de febrer van donar inici les cavalcades falleres que durant les pròximes setmanes recorreran els carrers de la nostra comarca.

Aquest cap de setmana es va celebrar la corresponent a les comissions dels sectors III i IV (Sagunt, Gilet i Faura), que es va celebrar a Sagunt, amb el seu recorregut habitual, des de l’avinguda Doctor Pals per a continuar pels carrers Horts i Camí Reial, finalitzant a les portes de l’Ajuntament de Sagunt, on estava situada la graderia de les autoritats.

Un jurat extern, situat en la Plaça de la Moreria i format per experts van ser els encarregats de valorar el treball de les comissions, puntuant, disfressa, carrossa, coreografia i comparsa, premis que es coneixeran el pròxim 16 de març.

La comitiva l’encapçalaven les carrosses de la Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Sandra Ordiñaga i Aitana González, acompanyades per les seues Corts d’Honor. A continuació, les 15 comissions participants van malbaratar originalitat, color i imaginació, amb temàtiques molt variades i inspirades en el circ, la naturalesa, llocs exòtics, l’art, monstres o el mar.

Aquest pròxim dissabte, 29 de març, se celebrarà la segona cavalcada corresponent als sectors I i II formats per les comissions de Port de Sagunt.