Vols que el teu gos siga faller?

0
263

Apuntalo a la FALLA SANT VICENT – EMPARE ITURBI i viurà les falles d’una forma diferent alhora que ajudarà a uns altres a tirar endavant.

La comissió canina de Sant Vicent-Empare Iturbi naix com a iniciativa solidària lligada al Projecte GUAU en benefici de la Societat Valenciana d’Animals i Plantes.

La comissió està pensada per a tots els gossos que vulguen formar part d’ella i per una quota única de 5€ la teua mascota podrà assistir el pròxim mes de gener a la seua pròpia presentació en la qual a més de conèixer nous amics i provar suculents premis rebrà com a membre de la falla el seu mocador commemoratiu perquè lluïsca ben bonic aquestes falles i una orla amb tots els membres de la comissió.

A més, realitzaren cercaviles tots junts a manera de quedada canina.

Durant gener i febrer realizaan xarrades amb experts canins, visitaran al refugi de SVPAP, per a conèixer les instal·lacions de la protectora a la qual estareu ajudant.

T’animem a apuntar a la teua mascota i a ayudarn amb la difusió ja que a més d’original és una idea solidària i ajudar als gossets del refugi.

Durant tot el mes de Desembre et pots APUNTAR, Informar-te al casal o pregunta en sanvicenteamparoiturbi@hotmail.com .