Rafael Burgos continuarà com a president de la Federació Junta Fallera de Sagunt

0
634

Rafael Burgos Oliver ha sigut reelegit com a president de la Federació Junta Fallera de Sagunt per a aquest pròxim exercici 2018-2019 en l’Assemblea de Presidents que s’ha celebrat aquest dimarts, 24 d’abril. D’aquesta manera, Rafael Burgos continuarà un any més al capdavant de l’entitat festiva del Camp de Morvedre després dels dos exercicis en els quals ha ostentat aquest càrrec.

Cal recordar que al tancament del termini de presentació de candidatures, el passat 17 d’abril, cap persona s’havia presentat per a ostentar aquest càrrec, alguna cosa inaudit en la Federació Junta Fallera de Sagunt i que no estava contemplat en el Reglament Faller; és per aquest motiu pel qual, els presidents de les comissions van decidir dur a terme un Congrés Faller aquest passat dilluns per a reglamentar el buit legal existent en aquest reglament en el cas de no existir candidats per a ostentar la presidència.

D’aquesta manera, Rafael Burgos ja va expressar en aqueix moment la possibilitat de prorrogar, solament durant un any més, la seua legislatura davant la falta de candidats però amb el mateix equip amb el qual ha treballat durant aquests dos anys sense tenir l’obligació de canviar al 50% de la directiva com a marca el reglament en el cas de la reelecció. Finalment, els presidents han oferit la possibilitat de pròrroga a Rafael Burgos que ha acceptat rebent els vots favorables de 29 comissions i una única abstenció.

En aquest sentit, el president de la Federació Junta Fallera de Sagunt ha agraït a totes les falles del Camp de Morvedre la confiança que han dipositat en la seua persona i en el seu equip durant aquests dos anys així com per a l’exercici actual a més de posar-se a la disposició de tots i cadascun dels fallers i falleres de la comarca un any més.