Raquel Alario i la seua Cort visiten Fitur

0
342

Junta Central Fallera acudix a la Fira Internacional del Turisme, FITUR 2017, amb l’objectiu de promocionar la festa de les Falles.

Un any més, Junta Central Fallera participa activament a la Fira Internacional de Turisme FITUR. Nombrosos estands del pavelló de la Comunitat Valenciana dedicaran espais a la promoció de la nostra festa. Fins i tot al de Turisme VLC s’instal·larà un monument faller per a commemorar la recent declaració de les nostres festes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO fet per Ximo Esteve i Manolo Guitarte.

A l’agenda del dia destaca l’acte de presentació Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat, que realitzarà la fallera major de València, Raquel Alario, i la seua cort d’honor vestides de valencianes; Pere Fuset, president de Junta Central Fallera i Joan Ribó, alcalde de València; demà dimecres a la plaça central, per al qual ja s’ha confirmat la presència de més de 50 assistents, entre mitjans, majoristes de viatges i agències.

Acompanya també a la comitiva fallera els representants de les Juntes Locals de Cullera, Xàtiva, Sueca, Alzira i Gandia.

Esta visita es realitza amb col·laboració de Turisme VLC, Diputació de València, l’Agència Valenciana de Turisme i Renfe.