Reyes Martí i Nadal-Martí posen els fermalls finals a les exaltacions de 2019

0
436

Uns espectaculars finals de pólvora per a celebrar les exaltacions de Sara i Marina i les seues Corts d’Honor

Com és tradició, després de cadascuna de les emocionants celebracions viscudes al Palau de la Música, les nostres màximes representants van gaudir d’uns espectacles pirotècnics plens de llum color i soroll.

Disparats des dels Jardins del Túria, els castells de focs artificials han sigut de curta duració però amb molt dinamisme i intensitat. El so anirà creixent fins a arribar a l’apoteosi final, que dibuixarà façanes sobre el cel valencià, amb focs sequënciats i carcassetes.

El divendres, nit d’exaltació de Marina Civera Moreno i la seua Cort d’Honor, el castell estava a càrrec de la pirotècnica Reyes Martí.
Per la seua banda, el dissabte, va ser el moment de Sara Larrazábal Bernal i les seues companyes de Cort i el foc va vindre de la ma de la pirotècnia Nadal-Martí, que ha il·luminat el cel per a homenatjar les nostres màximes representants en una ocasió tan especial.
Estos castells han sigut una mostra més del mestratge de la pólvora valenciana que ha fet vibrar, tant les vidrieres del Palau de la Música, com els sentiments del món faller, especialment de Sara, Marina i les seues companyes, que celebraven amb una enorme alegria, que ja són oficialment les màximes representants de fallers i valencians.

Fotografies: Armando Romero