Sagunt obri les portes de l’Exposició del Ninot

0
201

El passat 27 de febrer es va inaugurar un any més, la tradicional Exposició del Ninot de les Falles del Camp de Morvedre en el Centre Comercial l’Epicentre. Les falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Sandra Ordiñaga i Aitana González, juntament amb la Directora de l’Epicentre Elena Ribelles, van ser les encarregades de tallar la cinta inaugural, acompanyades per les seues corts d’honor, el President Executiu, Jaime Gil i el Videpresidente General, Paco Giménez.

A l’acte van acudir els representants de les comissions que componen Federació, així com nombrosos fallers i falleres, per a poder veure els ninots exposats com a avantsala dels monuments que lluiran els carrers de la comarca en la pròxima setmana fallera.

Un jurat extern serà l’encarregat de triar, de els seixanta exposat, als dos ninots, un major i un infantil, que se salvaran de la cremà i que passaran a formar part de l’exposició permanent del Museu Faller Saguntí. La fallada del jurat amb els ninots indultats es coneixerà el pròxim 16 de març amb la resta de premis.

Juntament amb el premi del jurat hi haurà, com en edicions anteriors, premis per als ninots més votats pel públic, guardons que atorga el centre comercial l’Epicentre. Les votacions es podran realitzar a partir del divendres 28 de febrer presentant el DNI en un estand habilitat a aquest efecte en el mateix centre comercial, en la planta -1, lloc de l’exposició. El millor ninot de falla per votació popular rebrà un val regale per valor de 300 euros, el segon de 150 euros i el tercer de 50, a més d’una banderola acreditativa. Aquests premis també es donaran a conèixer el dia 16 de març.

L’exposició pot ser visitada fins al pròxim 8 de març.