Sagunt presenta els proveïdors d’indumentària de les Falleres Majors i Corts d’Honor 2019

0
368

Dijous passat dia 12 de setembre va tindre lloc en l’Hotel EXE Port de Sagunt l’acte de presentació dels proveïdors oficials d’indumentària de les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Paula Marrón i Pérez i Inés Miret i Herrero i les seues respectives Corts d’Honor. L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde de Sagunt, Francesc Fernández i la regidora de Festes i Cultura Popular, Asun Moll, que al costat del President Executiu de la federació fallera, Rafael Burgos van fer lliurament a Paula, Inés i les seues Corts d’Honor de la indumentària oficial que lluiran aquest exercici faller.

Els proveïdors seleccionats per l’entitat saguntina, després d’un procés obert de selecció, han sigut

– Margarita Vercher els cancans de FFMM i CCHH

– A L’Antiga Indumentària confecció dels vestits de FMI, Cort d’Honor Infantil i Bruses de les FFMM i CCHH

– Flor de Cotó Indumentària confecció dels vestits de la FM i Cort d’Honor majors.

– Mar de Seda teles dels vestits de la Cort d’Honor i FFMM

– Art i Diseny manteletes dels vestits

– Alitea arte-manía ventalls de les FFMM

– Sondani, Calçat de les FFMM i CCHH

– Flor d’Aigua, Pintes de les FFMM

La tela dels vestits oficials està realitzada pel telar Mar de Seda. En el cas de les Falleres Majors portaran el dibuix que porta el nom de la ciutat “Sagunt” i en el cas de la Cort d’Honor, els vestits que vestiran les dotze dones i xiquetes que representen a la federació enguany seran en els colors Blanc i Or, Blau Capri i Verd Albero.

En el mateix acte també es va fer lliurament per part de l’Alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, dels mantons oficials que com cada any, el consistori Saguntí regala a les representants de les festa josefina i la seua Cort d’Honor