Una delegació fallera de Sagunt visita la Targa Cecina

0
392

Visita de la delegació oficial de la Federació Junta Fallera de Sagunt a la Targa Cecina 2018

Des del 31 d’Agost al 10 de setembre, la delegació oficial de la Federació Junta Fallera de Sagunt, encapçalada per les Falleres Majors, Mar Gimeno López i Andrea **Escribá Fernández, va visitar la ciutat italiana germanada amb Sagunt, Cecina, per a gaudir de les activitats organitzades per la Associazione Targa Cecina, entitat germanada també amb l’associació festiva comarcal.
Les màximes representants de la festa josefina del Camp de Morvedre, han estat acompanyades pels vicepresidents de Relacions Externes, Antonio Freixe, Esports, Patxi Martínez i el delegat de Xarxes Socials, Pako Giménez, encara que durant l’últim cap de setmana es va incorporar també el president de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Rafael Burgos. A més, dins de la comitiva també es trobaven representants de les comissions Santa Anna, Av. Dr. Pals i Plaça del Sol.
Dins del programa d’activitats en les quals van participar la delegació fallera del Camp de Morvedre cal destacar la seua presència en actes com el Canta Targa, els balletos o el concurs de menjar coques. A més, van compartir les jornades amb els representants de la Associazione Targa Cecina, el seu president, Alessandro Regoli, la Padrina 2018, Jessica D’ Adesse, i el Alfiere 2018, Saverio Piangatelli, i van poder conèixer diverses ciutats de la Toscana italiana com Florència, Siena o Sant Gimignano, entre altres llocs.
La comitiva fallera va participar durant la jornada de la Mini Targa on van poder gaudir de la carrera infantil així com de la primera desfilada dels carros de les set riones que, actualment, formen part de la Associazione Targa Cecina. La jornada del diumenge dia 9 de Setembre es va realitzar la segona desfilada dels carros i la carrera dels adults, la Targa, que van tancar les festes de la ciutat Toscana.