Sandra Cifre Sancho comença un estiu molt especial com Regina de les Festes de Turís

0
634

En Turís, quan a mitan de juliol una cercavila transcorre un dissabte a la nit és signe inequívoc que la festa ja s’apropa. És, sense dubte, la nit de la solemne exaltació de la Regina de les Festes i de la seua Cort d’Honor, la nit on la població enceta d’alguna manera les seues festes que a partir del 9 d’agost i fins al 19 es desenvoluparan d’una manera vertiginosa.

Sandra Cifre Sancho va ser la protagonista absoluta de la nit encetant un regnat que li farà viure un estiu molt especial. Amb un somriure constant al rostre, va rebre la banda de mans de la seua antecessora, Andrea Nogueroles, que es va acomiadar amb molta emoció del seu regnat.

Com a màxima autoritat del poble, l’Alcalde Eugenio Fortaña fou l’encarregat de coronar-la com a regina mentre el regidor de Festes, Ismael Corell, li imposà la insígnia d’or del consistori. Un protocol perfectament complit que es rematà amb focs d’artifici.

Ja amb l’escenari complet, Sandra escoltà les tendres i afectuoses paraules d’Anna Añón i María Martínez que foren el primer regal de la vetlada al que seguiren els de les entitats i associacions del poble.

La gala, presentada per Vicente Ruíz “El Soro” i Eva Rogel, finalitzà amb l’actuació de Divinas i el seu repertori de música clàssica i pop.