Sant Isidre dedica la seua setmana cultural a les Falles Patrimoni

0
286

Dilluns que ve 23 de gener a les 20:00 hores tindrà lloc la Inauguració de la XXVI Setmana Cultural de la Falla Barri Sant Isidre, que versarà enguany entorn del tema “Les Falles Patrimoni”, així mateix, també es donarà obertura a l’exposició que porta el mateix nom perquè la visite el públic.

També dins dels actes programats en esta setmana, el dimecres 25 de gener a les 21:00 hores tindrà lloc la presentació d’esbossos dels monuments que enguany plantarà la comissió. L’artista faller Fernando Març Dasi donarà l’explicació dels mateixos.

Són moltes les activitats culturals i d’oci per a tots els públics que es duran a terme durant esta XXVI Setmana Cultural on col·laboren: Museu València d’Etnologia, Normalització Lingüística de la Diputació de València, Cànem-Escola d’indumentaria, Artistes Ceballos i Sanabria, Centre d’Educació Infantil Montessori-San Isidro, Cooperativa Santa Bárbara de Titaguas, Artista Faller Fer Març, Floristeria Jardí de Teresa, Formatgeria Granja Rinya, Kajukenbo Team Albal, La Fallera Calavera, Pirotècnica Ricasa i el programa Play Falles de Play Ràdio.