Sant Nicolau recupera la processó del Sant Enterrament per Ciutat Vella

0
98

La parròquia de Sant Nicolau de València ha recuperat enguany la celebració de la processó del Sant Enterrament, que va tindre lloc ahir, Divendres Sant, en els carrers de Ciutat Vella i que va ser presidida pel cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares.

Amb esta processó, que va començar després dels oficis de la Passió del Senyor en el temple parroquial, “recuperem la presència de la Setmana Santa en Ciutat Vella”, ha indicat el rector Antonio Corbí.

Així mateix, a més de la processó, la parròquia també ha recuperat la Confraria del Crist del Fossar, que serà l’encarregada d’organitzar-la i els confrares de la qual portaran a coll la talla d’un Crist jacent de segle XVIII.

El recorregut va donar començament en la plaça Sant Nicolau on va finalitzar després de passar per carrers del Centre Històric, com a plaça Forn de Sant Nicolau, carrer Baixa, Portal de Valldigna, Serrans i Cavallers, entre altres. La processó va estar encapçalada per una banda de tabal i dolçaina i la va tancar la banda del C.I.M Alfafar.

Igualment, la processó ha sigut acollida amb il·lusió i interés per la feligresia, així com per diferents entitats i comissions falleres del barri.