Cap de Suro plantarà per segon any en Exposició

0
188

Paco Giner i Josete Santaeulalia un tàndem perfecte per a somiar.

Poques hores després de la cremà la Falla Exposició anunciava la renovació de Paco Giner per a la seua falla gran, per sisè any consecutiu. Pocs dies després i quan encara no ha passat una setmana des de la celebració del dia gran, la comissió comparteix una extraordinària notícia, com és la incorporació del laureat dissenyador Josete Santaeulalia a l’equip de treball que farà d’Exposició 2018 un referent de la secció especial.

Josete és el xicotet de la saga amb el cognom de major prestigi dins del col·lectiu d’artesans fallers. El seu pare, Miguel Santaeulalia, és un dels més grans de la festa de les falles i va marcar una extraordinària època aconseguint diversos indults del foc, i diversos primers premis de la màxima categoria. Els seus germans Miguel i Pedro, més en particular, han plantat falles històriques com la recordada “Albufera’s Cup” amb treballs bocetats pel propi Josete, que els han valgut per a collir diverses distincions com la millor falla de totes les categories.

Paco Giner i Josete Santaelulalia es disposen doncs, a posar les seues destacades virtuts en comú amb la finalitat de portar a Exposició a l’anhelat podi. Per part de la comissió se segueix en la línia d’augmentar el pressupost cada any i tenen la intenció d’invertir 20 mil euros més que l’any passat amb la falla gran. Un tàndem amb moltíssimes possibilitats i un somni fet realitat per a Exposició.

Èxit que ben val una renovació

Per a la falla infantil, han renovat amb els debutants en la seua demarcació “Cap de Suro”, Xavi Gurrea i Ari, que en la seua estrena en la secció especial es van alçar amb el cobejat primer premi d’enginy i gràcia. Aqueix guardó i la plasticitat, alegria i unànime satisfacció dels qui van veure la seua coqueta falla en directe, bé els ha valgut la renovació per al nou any.

“Que la foscor del moment siga l’estel que ens guie fins a la glòria”.