Santiago Ballester: “Galiana va obligar les comissions a contractar i pagar la falla de 2022 i ara fa tot el contrari”

0
125

El regidor del Grup Municipal Popular, Santiago Ballester, ha denunciat la paralització del concurs per a contractar la Falla Municipal de 2022: “l’actitud del regidor de Festes, Carlos Galiana, que va obligar les comissions falleres a comprometre’s a contractar i pagar la falla de l’any 2022 quan l’Ajuntament de València va fer tot el contrari”.

Així, Ballester continuava: “aquesta decisió del Govern de Ribó i PSOE és molt lletja i no és dóna exemple a les comissions, perquè fa seu el refrany fes el que jo dic però no el que jo faig”. Al que afegia: “no entenem aquest canvi de criteri, una vegada que totes les comissions ja tenen encarregat la seua falla per a 2022, quan l’Ajuntament de València té pressupostats per a enguany 2021 més de 8,2 milions d’euros i l’any passat va deixar de gastar 2,8 milions d’euros”.

“Aquesta mesura de Galiana no és un exemple per als fallers i falleres que malgrat les dificultats estan mantenint visca la festa i els sectors relacionades amb ella com els artistes fallers. Galiana va obligar les comissions falleres per a cobrar les subvencions. Moltes de les comissions que van signar el contracte per a 2021 i 2022 tenen vertaders problemes per a pagar els contractes signats amb els artistes”, ha conclòs el regidor.