Sis candidates aspiren a Falleres Majors de Sagunt 2020

0
445

Aquest dimarts 11 de juny es va tancar, durant la reunió de presidents, el termini de presentació de candidatures a Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt per a 2019-2020.

n aquesta ocasió són 4 les candidates que opten al càrrec de Fallera Major: Sandra Ordiñaga i Montalt, de la Falla Plaça Mare Nostrum i Fallera Major de la seua falla en 2017; Teresa Aparicio i Matallín, de la Falla Luis Cendoya, Fallera Major de la seua comissió en 2004 i que ja va ser candidata en les dues últimes eleccions; Claudia Ramón i Ferrandis la que va ser Fallera Major de la Falla La Palmera en 2017 i Elena Martín i Sánchez, de la Falla El Romano i que va ostentar el càrrec de Fallera Major aquest 2019.

La banda infantil també està disputada, amb dues candidates a portar-la, d’una banda, Paula Acosta i González, Fallera Major en dues comissions, d’una banda en 2017 de la seua actual comissió Falla Plaça Ibérica i enguany passat de la Falla 3 d’Abril; i per un altre, Aitana González i Ruiz, de la comissió portenya d’Eduardo Merello i que ha ostentat el càrrec de fallera major infantil en 2019.

D’aquesta manera, tal com indica el reglament faller, serà dos jurats els que decidisquen qui seran les pròximes Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt.

L’acte d’elecció serà el pròxim 29 de juny en el saló d’actes del col·legi de Begoña de Port de Sagunt. Al matí es donaran a conèixer públicament a les candidates per a posteriorment participar en un dinar al costat del jurat. A la vesprada, serà el torn de les entrevistes personals i posteriorment el moment més esperat, quant l’Alcalde de Sagunt, des del saló de plens del consistori i per mitjà de la tradicional telefonada, revele el nom de les màximes representants falleres per a 2020 de la nostra comarca.

Aquestes son les sis candidates: