Junta Central Fallera formalitza les firmes encarregades de confeccionar els trages oficials

0
384

Com vàrem anunciar en Vive Las Fallas el passat 4 de desembre, les firmes Serrano i Navalón, Marian Indumentària i La Joia Indumentària s’encarregaran de confeccionar els dos tratges de les màximes representants de València 2020 i de les seues Corts d’Honor. 

D’aquesta manera, el passat 18 de desembre, Junta Central Fallera va oficialitzar els nous contractes de confecció de trages oficials de les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor, després d’iniciar un nou procediment simplificat d’urgència previst per la llei de contractes del sector públic.

En primer lloc, la firma Serrano i Navalón serà l’encarregada de la confecció del primer tratge oficial de Consuelo Llobell i la seua Cort d’Honor, mentres que el segon tratge oficial serà confeccionat per Marian Indumentària. En el cas de les representants infantils, serà la mateixa empresa, La Joia indumentària, qui assumisca la confecció dels dos tratges oficials.

Estes empreses, amb àmplia experiència en el sector, ja havien participat prèviament de la licitació inicial dels diversos lots des què va ser adjudicatària la firma Esperanza Pradas -qui va renunciar voluntàriament fa uns dies per motius de salut.

Per tant, les màximes representants de la festa fallera podran estrenar la seua indumentària dins del termini i la forma escaient en les dates previstes coincidint amb les Gales de la Cultura, on s’inicia el programa oficial de festejos que tindran lloc el segon cap de setmana de gener.