Sueca salva de les flames als ninots de la Falla Verge de Sales i El Mercat

0
745

Este divendres es va inaugurar a l’Espai Moret de la Sala d’Exposicions Els Porxets de Sueca, la tradicional Exposició del Ninot.

La mostra reunix els ninots dels monuments grans i infantils proposats per les setze comissions de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes per a ser indultats. En esta ocasió, per decisió d’un jurat professional, els ninots que han resultat elegits per salvar-se de les flames han estat el ninot del monument gran de la Falla Verge de Sales, i per la part infantil, el ninot del monument infantil de la Falla del Mercat, al igual que l’any anterior.

A més, en este espai també s’exhibeixen els cartells que es van presentar al Concurs de Cartells anunciadors de les Falles que convoca cada any la Regidoria de Festes per il·lustrar el llibret col·lectiu de les Falles de la ciutat.

La fallera major de Sueca, Maria Viñoles, va estar l’encarregada d’inaugurar la mostra i lliurar els banderins a les Falles afortunades junt amb el primer tinent alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Pau Roselló; el regidor d’Urbanisme i obres, Julio Serra; el president de la Junta Local Fallera de Sueca, Vicent Llopis i també la Cort d’Honor.

L’exposició es podrà visitar fins al proper diumenge 5 de març en horari de 19:00 a 21:00 hores.