Sueca té noves Falleres Majors per a 2024

0
343

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Sueca va ser novament l’escenari de la telefonada a les quals seran les màximes representants de les festes falleres de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes per a l’exercici 2023-2024.

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde Dimas Vázquez, les Falleres Majors de Sueca 2023 –Clara Boix i Aitana Adsuar- i les seues respectives Corts d’honor, membres de la corporació municipal, la Presidenta de la Junta Local Fallera -Lorena Sendra-, els membres de la JLF i els representants de les setze comissions de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes.

L’assemblea extraordinària va començar llegint la Secretària de la Junta el nom de les candidates presentades: sent la xiqueta Amanda Torremocha Olegario, de la Falla Poble Vell, l’única candidata a Fallera Major Infantil de Sueca 2024, i irene Pasamontes Alberola de la Falla El Portal i Ainhoa Oltra Peiró de la Falla Avinguda d’Espanya, les dues candidates a Fallera Major de Sueca 2024.

Al ser la xiqueta Amanda Torremocha l’única candidata a fMI, i d’acord amb les bases de l’elecció es va procedir a comunicar-li la seua elecció per part de l’alcalde de Sueca.

I d’acord amb el punt 7 de les bases de l’elecció enguany es va decidir el poder valorar a les dues candidates mitjançant un jurat, que posteriorment va fer una acta tancada i signada on es va elegir a la candidata més idònia amb el recompte dels seus vots per separat. Sent la senyoreta Ainhoa Oltra la triada per unanimitat de tots els components del jurat (en el cas que no haguera sigut per unanimitat s’haguera procedit a realitzar el sorteig entre totes dues candidates). L’alcalde de Sueca va ser l’encarregat de comunicar-li la seua elecció telefònicament.

Posteriorment, la Junta Local es va traslladar al domicili de les noves Falleres Majors per a comunicar-los personalment la seua elecció, donar-los les primeres felicitacions i fer-los lliurament d’un ram de flors.