La Fallera Major Infantil de València ntrega els premis del Concurs de Betlems de JCF

0
617

La Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, va estar acompanyada per la seua Cort d’Honor

El passat diumenge, 16 de desembre, el Saló de Cristall de l’Ajuntament de València va acollir l’entrega de premis de la XLIV edició del Concurs de Betlems organitzat per la Junta Central Fallera. Sara Larrazábal, Fallera Major Infantil de València, va ser l’encarregada de lliurar els galardons. A l’acte també va assistir la seua Cort d’Honor.

Els màxims representants de les comissions guanyadores, emocionats, van rebre els premis que el jurat els havia atorgat. En la modalitat “Lliure Disseny A” han participat cinc comissions, entre les quals la Falla Plaça Na Jordana s’ha erigit com la màxima vencedora. En “Lliure Disseny B”, de les 22 falles que es van presentar a concurs, el primer premi va ser per a la Falla Plaça del Pouet. La Falla Creu i Mislata va tornar a pujar-se a la primera posició del podi amb el seu Betlem en la modalitat “Tradicional A”. En la modalitat “Tradicional B” va ser Duc de Gaeta – Pobla de Farnals la comissió que va quedar en primer lloc.

Tots estos Betlems, així com els de la resta de les comissions participants, poden visitar-se durant estes festes nadalenques en els horaris que dites comissions estableixen.

Gràcies a tots els participants i enhorabona a tots els premiats!

Fotografies: Armando Romero