Les Falleres Majors de València participen en la Magdalena

0
311

És tradició en l’agenda protocol·lària de les màximes representants de les festes grans de València, Castelló i Alacant acudir als actes grans de les ciutats germanes. Un gest que vam veure fa una setmana en les Falles de València i que aquest cap de setmana s’ha repetit en les Festes de la Magdalena de Castelló.

Les Falleres Majors de València també s’han unit als festejos de la Magdalena de Castelló. Raquel Alario i Clara Mª Parejo van desfilar en l’Ofrena a la Mare de Déu de Lledó. Més de 5.000 persones van participar amb la indumentària típica castellonenca juntament amb les reines d’enguany, Estefanía Climent i Berta Montañés. Amb elles més d’un centenar de representants de les gaiates de Castelló i altres col.lectius festers com les cases regionals i quatre confraries de la Setmana Santa.

La cita tornarà a repetir-se en el mes de juny, açò sí amb les noves representants de les Fogueres de Sant Joan 2017 el relleu de les quals s’acosta, com cada mes de maig, doncs han començat les preseleccions de les Belleses del Foc de l’any en curs.

Un bell intercanvi en les agendes festives que uneix de manera cordial a les festes grans de la Comunitat Valenciana.