Tot preparat per al mercat nadalenc de Benaguasil

0
260

La plaça major de Benaguasil acollirà aquest cap de setmana un mercat de Nadal amb diversos llocs en els quals, s’oferiran diferents productes perquè la ciutadania puga adquirir el necessari per a aquestes dates.

L’obertura tindrà lloc demà divendres, a les 17:30h, amb una desfilada itinerant amb músics, xanquers i els personatges favorits dels més xicotets.

A més de llocs de cosmètica natural, artesania, bijuteria, productes d’alimentació saludable, etc, el mercat comptarà amb activitats, jocs i tallers infantils de temàtica nadalenca, contes, espectacles de circ i animació per a totes les edats, a més de propostes gastronòmiques.

Al mercat se suma una pista de patinatge i l’arribada dels carters reals que durant els tres dies estaran arreplegant les cartes dels més xicotets amb els seus desitjos.

La regidora de l’àrea, Ana Aleixandre, ha animat a la ciutadania a visitar aquest mercat que pretén omplir d’alegríaestas festes assenyalades i generar un ambient d’il·lusió i entusiasme entre la població.

El mercat comptarà amb el següent horari: el divendres de 17:30h a 22.00 hores, i el dissabte i diumenge de 11:00h a 14:30h hores i de 17:00h a 22.00 hores.

A més del mercat nadalenc, aquest cap de setmana Benaguasil també acollirà el Projecte Europeu YOU&EU amb la presència de joves de Benaguasil, Alemanya i de Bèlgica per a explicar les oportunitats de formació i ocupació de la Unió Europea a joves entre 18 i 30 anys.