Tres-cents xiquets representen els “Milacres” de Sant Vicent

0
284

Al voltant de 300 xiquets participen en el concurs de “Milacres” de sant Vicente Ferrer que comença aquest dimarts, fins al dijous estaran competint per fer la millor representació amb motiu de la festa del patró de la Comunitat Valenciana que celebrem dilluns que ve. Les actuacions tindran lloc a les 15.30 hores en la delegació territorial de l’ONCE a València, situada en la Gran Via Ramón y Cajal, 13.

El concurs està organitzat per l’associació cultura El Rat Penat i la Junta Central Vicentina, en el concurs de “Miracles” participen 14 altars vicentinos. L’altar del Tossal, el del Carmen, el de la Pila Baptismal, el de Russafa i el d’Almàssera actuen aquest dimarts. L’altar que obrirà les actuacions és l’Altar del Tossal que interpretarà l’obra “Els Pols”. A continuació serà la tanda l’Altar de Carme en “El Miracle de la Font d’Edeta, seguit de l’Altar de la Pila Baptismal que representarà “L’últim sermó”, continuarà l’Altar de Russafa “La venda de l’Ángel” i per acabar, l’Altar d’Almàssera que ha escollit “La sorda”. Segons les bases del Concurs, els Miracles han de ser representats per nens de fins a 14 anys ajustant-se a la interpretació, adreça, ambientació i a la correcta dicció en llengua valenciana.

Els altars de Meliana, Xirivella, La Canyada, el Mercat de Colón, i el Mercat participaran aquest dimecres i el dijous els de Riba-vermella, el Pilar, Mocadoret i del Mar. El veredicte del jurat es farà públic aquest divendres a les 20 hores a la seu de l’associació El Rat Penat i els guardons es lliuraran el proper 21 d’abril en l’Ateneu Mercantil.