El Vestidor Faller presenta el vestit de fallera més solidari

0
532

La empresa d’indumentaria valenciana, El Vestidor Faller, ha llançat una extraordinària iniciativa que pretén demostrar, una vegada més, que la solidaritat és un dels valors que més representen a l’esperit faller. En un dels anys més complicats per al sector han organitzat una singular Rifa Solidària formada per uns premis increïbles i l’objectiu dels quals és apadrinar una de les habitacions de la Casa Ronald McDonald de València.

La persona que tinga la sort de guanyar aquesta increïble rifa, amb la qual podrà vestir-se de fallera al complet, aconseguirà tots els premis de la llista que han sigut donats per les empreses solidàries que apareixen al costat d’elles:

–  Tall de tela de Compañía Valenciana de la Seda

–  Confecció de vestit de Fallera de El Vestidor Faller

Les participacions, amb un valor de 10€, que ja estan a la venta a la plataforma solidària www.iHelp.org podran adquirir-se fins al dia 18 de març. El dia gran de les Falles, el 19 de març es realitzarà el sorteig final i s’anunciarà al guanyador o guanyadora.

Per a més informació i adquisició de participacions: https://bit.ly/3e5r9iy 

“Sabem que apadrinar una habitació és un objectiu ambiciós però volem demostrar que el món de la indumentària valenciana i de les Falles, en general, estem sempre al costat dels qui més el necessiten” afirma Eva Reig, gerent del Vestidor Faller i impulsora de la iniciativa.

Què suposa apadrinar una habitació de la Casa Ronald McDonald de València

L’apadrinament d’una de les 16 habitacions que té la Casa Ronald de València, suposa aconseguir 10.000€, quantitat amb la qual donar suport a el sosteniment d’unes instal·lacions que alberguen anualment a més de 200 famílies. La gratuïtat de l’allotjament és un dels aspectes distintius de la Fundació Infantil Ronald McDonald que té tres Casas més a Espanya, Màlaga, Barcelona i Madrid, a més de les Sales Familiars situades dins dels mateixos hospitals de La Paz, Vall d’Hebron i Verge de la Arrixaca a Múrcia.

“Per a la Casa Ronald de València serà un orgull que el món de les falles apadrinen una de les nostres habitacions”. ha manifestat Ana Belén Díaz, gerent de la Casa Ronald qui espera que aquesta nova iniciativa fallera possibilite continuar allotjant a les famílies que s’han hagut de desplaçar fins a València perquè els seus fills o filles reben tractament mèdic hospitalari.