Un faller busca conquistar MasterChef

0
6

La sisena edició de MasterChef ha començat ja. I enguany compta amb representació d’un faller de la comissió Jesús San Francisco de Borja. Toni Carceller, veí de Foios, serà enguany el representant valencià en aquest ‘talent xou’ culinari.

El primer programa va arrancar amb l’últim càsting en el qual fins a 30 candidats van ser seleccionats per a entrar a les cuines. Una vegada allí, van haver de cuinar un plat lliure per a convèncer als jutges i convertir-se en un dels 15 aspirants definitius. Un d’ells és Toni Carceller, veí de Foios, community manager, influencer gastronòmic i faller de l’Agrupació de Falles Centre pansa de fer paelles en la demarcació de Zenete a intentar guanyar el realti.

Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz van valorar positivament el treball de Carceller que va entrar en el programa amb el seu tataki de rellom que al principi va semblar no agradar a Jordi Cruz. Carceller va aconseguir el davantal blanc. I va començar el programa amb una prova d’exteriors en el qual Carceller va participar en l’equip roig que finalment va perdre

Carceller i els seus companys es van enfrontar a la seua primera prova d’eliminació. Toni va aconseguir salvar-se gràcies al seu arròs amb verdures que va agradar als jutges que li van salvar d’aquesta primera prova eliminatòria.