Victor Cucart, pregoner de les Falles de Gandia

0
671

En un any en que les Falles han sigut reconegudes Patrimoni Immaterial de l’Humanitat, Gandia rep amb els braços oberts, com sempre ho ha fet, a Victor Cucart. Fotògraf reconegut i conegut a tot el món, ja fou embaixador de la nostra ciutat. Víctor Cucart serà l’encarregat de donar inici a les Falles del 2017 al Torrejó del Pí, el proper 4 de febrer. El fotògraf gandià més internacional ha estat triat pregoner de les Falles de Gandia per la seua estima a la ciutat i a les festes josefines. Victor Cucart ha portat el món de Gandia al més alt de la fotografia, la moda i la cultura internacional. Oferint les millors imatges de la ciutat i de grans personalitats de Gandia.

Victor Cucart naix a una gran familia a Gandia, a la que està actualment molt arraigada i per tal motiu, acudeix sempre que pot a la nostra ciutat. El pregoner de les falles de Gandia actualment està afincat a New York i viatja per tot el món per poder fotografiar a les estrelles de moda i societat. Als 23 anys, va decidir convertir la seva passió per la foto en la seva professió. S’instal·là a Madrid i surt laureado del CEV (Centro Escola de la imatge i del Vídeo), anys més tard, Víctor cursa també 2 Masters en Moda i Publicitat. En pocs anys Víctor es converteix en el fotògraf preferit de les icones de la moda espanyola i de la “Jet Set” de Madrid, col·labora amb les revistes més conegudes d’Espanya com Hola, Vanitatis, Interviú, FHM, MAN entre unes altres.

En 1995, Víctor obre el seu propi estudi a Madrid i treballa per al sector de la moda, (Bandolli, Kiehl’s, Amparo Chorda, Armani) i la publicitat (Armando Martínez, Chocrom, Loréal, Clarins entre uns altres). Abans d’instal·lar-se a New York, Víctor va ser triat com el fotògraf del programa de TV de la Quatre “Nues”, i un sense fi d’Estels de cinema, de Teatre, Actors i Actrius van voler posar davant de l’objectiu de Cucart.

Des de fa uns anys Víctor dedica sempre una part del seu temps a l’Ensenyament dirigint cursos tècnics de Fotografia per a professionals en Universitats i Escoles de Fotografia. Ara com ara treballa entre Madrid, New York i Mèxic on li agradaria establir la seva residència.