SHARE

Prop de 300 persones desfilaran en la primera Parada Mora i Cristiana que organitza la Falla Visitació-Oriola junt amb els festers de Caudete (Albacete).

L’esdeveniment tindrà lloc dissabte que ve 18 de març, a les 20 hores, pels carrers del barri Sagunt de València, i en la desfilada participarà una xicoteta representació de les Esquadres de Moros i Cristians de Caudete.

Esta Parada Mora i Cristiana està organitzada per l’Associació Cultural Valencianista de Caudete i la Falla Visitació-Oriola, i col·laboren l’Ajuntament de Caudete i de València, així com l’Associació de Comparses de Caudete i la Junta Central Fallera de València.

Alicia Moreno Morales, Fallera Major de València 2016, va ser la padrina de la presentació de la Parada Mora i Cristiana, on a més es va presentar el cartell anunciador realitzat per l’artista Lucas Bañón.

En la primera edició de la Parada Mora i Cristiana participaran les cinc comparses de Caudete (tres de cristians i dos de moros, masculines, femenines i mixtes, amb deu persones més el cap cada una), quatre bandes de música de Caudete, Navarrés i Benimaclet, i l’Annabeth Ballet també de Caudete. I els trages que s’utilitzaran no seran llogats, sinó els oficials que s’usen en els actes de tir.

Tot un esdeveniment que no et pots perdre.