Vive Las Fiestas aconsegueix el premi Sanchís Nadal

0
607

L’Associació Cultural EOS de València ha volgut premiar al programa de 7TeleValencia, Vive Las Fiestas, per la seua fantàstica labor al capdavant de la informació festiva de la Comunitat. La nominació es deu per: defensar la cultura, el patrimoni valencià i, sobretot, la Setmana Santa Marinera de València.

Aquest col·lectiu està vinculat a la Setmana Santa Marinera de València. A més, va nàixer fa més d’una dècada per a divulgar i promocionar la Setmana Santa Marina. Així doncs, enguany ha volgut guardonar a el programa Vive Las Fiestas dirigit pel nostre company Jose González, un referent en el món de les tradicions valencianes i que sempre ha estat acompanyat de gran enamorats de la cultura valenciana.

D’altra banda, també s’ha premiat a la periodista Cristina Celda Balaguer. La llicenciada en Ciències de la Informació i Periodisme per la UPV processiona en la Real Confraria de Granaders de La nostra senyora de la Soledat per tradició familiar. Ha sigut membre del Consell de Govern de la Junta Major de la SSMV i, actualment, és la Directora de la Fundació Mainell.

A més, aquest col·lectiu ha lliurat els seus premis -que cada any dóna- als alumnes dels col·legis dels poblats marítims que participen en el concurs de dibuix de la Setmana Santa.